Nařezání kůže selete - proč

30. července 2017 v 17:54 | ZS |  Zahradní grilování

Nařezání kůže selete

  • kůže na seleti je vhodné nařezat na čtverce o velikost cca 10x10 cm
  • kůže selete brání vysušení masa
  • po propečení masa s kůží (cca 40 kg sele se griluje 3-3,5 hodiny) je třeba ji sundat a maso se může dále péci (pod kůží může být maso sice pečené, ale nebude mít "kůrčičku"
  • k nařezání používám nůž na řezání koberců, odlamovací
  • nařezání kůže umožňuje kůži dobře ze selete sundat (nenařezaná kůže se těžko sundává)
  • ukázka ukazuje nařezání na boku selete, nařezat kůži je nutné po celém seleti

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama