Nasolení selete injekční stříkačkou

11. července 2017 v 18:46 | ZS |  Zahradní grilování
Sele - vepřová kýta se před grilováním nasoluje. Obvyklé je nasolení solí rychlosolí - solení rychlosolí více zde=>> . Co docílíme solením PRAGANDOU, což je jiný název pro rychlosůl. Maso je po grilování křehčí, měkčí a šťavnatější.
Co k tomu je třeba?
Nasolení selete, nasolení masa (kýta, plecko apod. ) je možné za použití speciálních injekčních stříkaček.

Myslím, že nejlepší je ta první stříkačka, je největší a universálně použitelná.
Tak se na ni podívejte Pístový dávkovač =>>

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama